About Us

 

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architectoeaque ipsa quae ab illo inventore.

 

Ránctalanítás

Ráncfeltöltés arcon és dekoltázson. Az idő és az öregedés illúzió. Mérföldköveket állítunk fel az esztétikában.

Több mélységben nyújt megoldást az öregedő bőr több problémájára és így visszaállítja annak természetes tömörségét és feszességét. A következő kezelések közül választhat:

Rádiófrekvenciás ránctalanítás

Mezoterápiás feltöltés

Hialuronos feltöltés

Kollagénes feltöltés

Tovább olvasok

Az újonnan képződő, szabályos, párhuzamos kollagén rostok biztosítják a bőrt feszesítő, ráncokat kisimító, megereszkedett bőrrészleteket megemelő ún. biolifting hatást.

A Guna biolifting terápia ugyanakkor optimalizálja a kötőszöveti sejtek anyagcseréjét és vízkötő képességét, ezzel tovább feszesíti, ránctalanítja a bőrt, fokozva annak tónusát, mivel az említett fibroblaszt sejtek felelősek a szervezet saját hyaluronsav termeléséért. A Guna biolifting kezelés hatására a hialuronsavat a fibroblasztok fokozott mennyiségben választják ki a sejtek közötti térbe, ahol az a rendelkezésre álló szabad vízet megköti és így térfogata megnő. Ezzel emeli ki a bőrt. Mindehhez azonban a Guna biolifting terápia mellé bőségesen kell folyadékot fogyasztani, hogy legyen szabad, más életműködésekhez nem szükséges folyadék mennyiség.

 

Az oldatok kollagént valamint természetes növényi és ásványi anyagokat tartalmaznak!

Előnyei:

– Természetes hatóanyag,

– Mellékhatások nélküli hatékonyságot befolyásoló szer,

– Az emberi szervezet aktivizálásával javítja a helyreállítást,

– A szabad gyök védőgátjaként hat,

– Semmilyen esetben nem okoz allergiás reakciót,

– Ellensúlyozza a kötőszövet élettani öregedését.

 

Az MDA-GUNA egy olyan orvos-esztétikai terápia hatására a bőr működése optimalizálódik, egészségessé, üdévé válik, tónusa fokozódik, a ráncok kisimulnak, és a kezelt területek visszanyerik eredeti, fiatalos vonásaikat!

 

A bőrfiatalító, bőrfeszesítő eljárások palettáján az MD GUNA az egyik legújabb eljárás, most ezt Te is megismerheted és átélheted a Claudia Szépségszalonban.

6 alkalom után tartóssá válik és csak megtartó kezelésekre lehet szükség.

Az aktuális árakat megtalája az árak menüpont alatt.

Call Now ButtonIdőpont foglalása