Arckezelések

Mezoterápia   a megfiatalított arc

Arcfiatalítás, anti-ageing kezelés, feszesítés, arctónus javítás: elsősorban azoknak ajánljuk, akik nem akarják tétlenül nézni, hogy a bőrük megöregedjen, vagy a már kialakult problémák ellen tartós, de nem drasztikus megoldást keresnek.

A legelső, apró jelek megjelenésétől (akár 28 – 30 éves kor körül) érdemes évente 1 – 1 kúrát beiktatni, hogy a bőr még sokáig fiatal maradjon. De időssebb bőr esetében is a ráncok halványulnak,láthatóan feltöltődnek.

A KEZELÉSRŐL:

A mezoterápiás kezelés elött érdemes megcsiszolni a bőrt (bőrcsiszolás)

Utána egy mágneses infrás kezelőfejjel megtisztítjuk a bőrt a méreganyagoktól,így előkészül a hyaluron hatékonyabb bejutásához.

A már megereszkedett, laza bőr, a finomabb ráncok is sikerrel kezelhetők ezzel a módszerrel, az arckontúr feszesebbé válik, tartósan megszűnik a feszítő-, száraz érzés, a ráncok sokat finomodnak, a megereszkedett bőr teltebbé lesz és az egyenetlenségek feltöltődnek. A láthatóan fiatalosabb megjelenés hosszabb időre megmarad.

*a kezelés árát megtalálja az árak menüpontban.

  RÉSZLETEK
  A tű nélküli mezoterápiás kezeléssel, hatékonyan tudjuk bejuttatni a steril, analitikai tisztaságú hatóanyagokat a bőr legmélyebb rétegébe illetve akár még mélyebbre is (bőralja).

  Az alábbi problémák esetén végezhetőek rendkívül hatásos kezelések a készülék segítségével:

  • ránctalanítás, arcbőrfiatalítás,
  • arc, nyak, dekoltázs, kézfej, stb.bőrének fénykárosodása és egyéb problémái (pigmentáció, szeborrea, akne, stb.),
  • bőrmegereszkedettség,
  • cellulit,
  • striák (terhességi csíkok),
  • hajproblémák

  anti-age

   

  Kúraszerüen érdemes 1 kúra 6-10 alkalom
  Az első alkalom is látványos de a hatás ekkor még nem lesz tartós.

  Az Alissi bronte hyaluronsav 93%-os koncentrátum bejuttatása a bőrbe azonnali eredményeket képes produkálni. A mezoterápia további nagy előnye, hogy a páciens részére teljesen fájdalommentes az eljárás, és már az első alkalomtól látványos a kezelés, hiszen egyszerre teszi lehetővé az intenzív hatóanyag felvételt és a biostimulációt!

   

  FIGYELEM!
  A terápia nem végezhető terheseknél, epilepsziásoknál, pacemakerrel rendelkezőknél, súlyos aknés személyeknél.

  Call Now ButtonIdőpont foglalása