About Us

 

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architectoeaque ipsa quae ab illo inventore.

 

3D Müszempilla

Ez egy új technológia a szempillasûrítés és hosszabbítás terén, az eddig megszokott mûszempilákkal ellentétben sokkal természetesebb hatás érhetõ el. 

Ezzel a módszerrel a saját szempillákat szálanként hosszabbítjuk meg. A standard mûszempillák vastagsága a természetes szempillákkal megegyezõ. Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre, így 3D mûszempilla teljesen egybeolvad a saját szempillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét.

A ragasztó a bõrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken. Használata során a saját szempilla egyáltalán nem sérül, nem törik le. Bármikor könnyedén eltávolítható egy speciális oldószerrel.

A többi sûrítéssel ellentétben, akár 1 hónapig is hordható egy speciális rugalmas ragasztónak köszönhetõen, kéthetente ajánlott tölteni. A súlytalan pillák viselésük során nem érezhetõk, nem nehezitik el a saját szempillákat, könny, víz, izzadságálló.

Tovább olvasok

A saját szempillákat nem roncsolja, mivel a pótszállal együtt zavartalanul nõhet. Szemenként kb. 30-30 szálat “ültetünk” be. Díszíthetjük swarovski kõvel!

3D mûszempilla annyira természetesen néz ki hogy nem hagyja magát összekevertetni a hagyományos, idáig ismert mûszempillával. Mágikus szemeket varázsol. Csábító tekintet minden nõ álma, azon kívül nagyon kényelmes, hiszen már a reggeli felkelésnél is ilyen szépek.

A mûszempillák felhelyezését követõen kérjük tartsa be az alábbiakat:

  • a ragasztás után 2 óráig ne érje víz
  • a ragasztás után 2 napig ne ússzon, ne mossa arcát forró vízzel
  • ne készíttessen szempilla dauert
  • ne festesse tartós szempillafestékkel
  • ne használjon vízálló szempillaspirált, szempilla lemosót
  • ne göndörítse a mûszempillákat
  • ne dörzsölje a szemét

Az aktuális árakat megtalája az árak menüpont alatt.

Call Now ButtonIdőpont foglalása