Arckezelések

Mikrodermabrázió

Mikrodermabrázió, gyémántfejes bőrradírozás, hámlasztás. Magas szintű kezelési technológia a peeling legmodernebb módja. A bőrfiatalítás alapelve, hogy a felső, elöregedett hámréteg célzott és ellenőrzött eltávolításával új, fiatalos hámréteg képződésére serkentjük, illetve kényszerítjük a bőrt. A felső bőrrétegek célzott eltávolítása által a bazális rétegben felerősödik a fiatal, működőképes bőrsejtek képzése.

A KEZELÉSRŐL:

Az eljárás sikerrel vethető be:

 • ráncok, -aknék, -hegek ellen
 • pigmentfoltok halványítása
 • szemkörnyéki szarkalábak megelőzése, kezelése
 • javít a problémás bőr állapotán
  RÉSZLETEK

  A Mikrodermabráziós eljárás a test bármely területén alkalmazható. Általában már az első alkalommal jelentős eredményeket mutat. Ismétlése a kúra és a probléma jellegétől függően változó. A gyémántporral bevont kezelőfejek steril és szabályozott eljárás mellett, gyengéden és hatékonyan távolítják el az elhalt hámsejteket, bőrszöveteket arcon és testen egyaránt. 9 különböző méretű és erősségű kezelőfejjel személyre szabottan lehet szolgáltatást nyújtani minden vendégnek. Biztonságos kezelést nyújt még a legérzékenyebb területeken is (pl. szemkörnyék). Azonnali látható eredményt biztosít.

  A bőr hihetetlenül átjárhatóvá válik, azáltal, hogy a száraz, felső hámréteget lecsiszoljuk – ezáltal a hatóanyagok mélyen tudnak felszívódni. Utána hatásosabb az ultrahangos hatóanyagbevitel és a masszázs.
  A Mikrodermabráziót hetente ajánljuk, az adott panasztól függően 8-10 alkalmas kezeléssel, de a havi szokásos kozmetikai kezelést is helyettesíthetjük időnként ezzel az eljárással.

  Állítható intenzitású, csiszolása egyenletesebb és kevésbé kellemetlen mint elődje.

  Klinikailag tesztelt. Bőrgyógyászok jóváhagyásával.

  Call Now ButtonIdőpont foglalása